Můj třetí domov - Ošetřovna

14.02.2016 14:05

Co bych dnes tak napsala.. možná by bylo dobré se zmínit o čtvrtku.

Probudila jsem se pozdě, že už jsem ani nelezla na lektvary a přeměny. Profesoři museli bejt nadšení. Očekávala jsem Rosu.. chtěla jsem s ní probrat to to. Víš co. Ten večer s Alice. Jenže první patro je teď zavřené kvůli té povodni v ošetřovně. Ono se tam dá dostat, jenže je tam zakázaný vstup. Rosa se na to šla kouknout a prý, že se poptá u Senter. Fajn, vypadá to, že zapomněla na to, že máme dneska domluvenou schůzku.. v pohodě. Stejně mi ten čaj nepomohl.

Tak jsem se rozhodla jít na chvilku za Alice.. minula jsem jí právě ve vstupce, když jsem čekala na tu Rosu. Celá v černém a její, asi oblíbené, sluneční brýle. Neskutečně jí to slušelo, ale v tom šermířském jí to slušelo víc.. a ta vůně.. ticho, mozku! Nicméně jsem tušila, kde by mohla být. Ošetřovna. Přestěhovala se do divadla. Otevřela bez jakéhokoliv výrazu ve tváři.. tenhle její výraz je.. strašidelný. Prý drží smutek.. za Alekyho. Chudák Aleky.. a chudák Alice.. nechtěla společnost, nechtěla ani někam zajít na zlepšení nálady.. no budiž. Vydala jsem se do pokoje, abych se převlékla do výstroje. Vzala jsem to nové koště, famfrálku a vydala se na cestu. Když jsem došla ke dveřím, nikde nikdo. Pak přišla Fi a tak jsem si řekla, že jí tedy otevřu. Odemčela jsem a vevnitř už čekal Shy. Překvapenííí.

Trénink byl.. fajn. Fi pak odešla, myslím, že jí bylo špatně. Takže jsem měla na starosti potlouk já. Uhlídala bych ho, kdyby mi ten malej *několikrát zaškrkáno* skrček nenaletěl několikrát do ruky! Famfrpálka mi vypadla z ruky a já se stěží držela na koštěti. A on pořád narážel. Shy ho pak odpálkoval famfrpálkou, kterou jsem upustila a on se vrhl na Jen. Flákl jí do hlavy. Takže všechny cesty vedou.. do Říma? Pche.. na ošetřovnu. Šla jsem napřed, Shy musel zamčít a Jen přenést. 

Byla tam Alice. Předloktí mi mezitím pěkně oteklo. Taková bolest.. ale už je to pryč, naštěstí. Hitori se nejspíš hluboce zamyslela a nereagovala, tak šla Alice pro Rosu. Když s ní došla, Hitori byla zázrakem vzhůru a začala mi zkoumat ruku. Přišla věta, které jsem se tak bála..

Potěším vás.. *ironicky* Máte to zlomené.

Mezitím přinesl Shy i tu Jen. Hitori si mě odvedla na pokoj a tam.. Max. Věděla jsem, že je na ošetřovně jenže.. nevěděla jsem, co mu je. On nemá.. věř nebo ne.. nohu. On nemá nohu.. chudák. Alice mu pomohla a odvedla ho jinam. Já dostala kostirostík. Někdo mi dřív říkal, že chutná fakt odporně. A tentokrát jsem se i přesvědčila..

Marry: Fakt to musím pít?
Say: Fakt.
Alice: Musíš.. jinak ti to do toho krku naliju násilím.

Vím, že by to Alice dokázala.. už tehdy mě chtěla přikurtovat k posteli. I tak ji mám ráda. Vypila jsem to.. chutnalo to jako.. to se ani nedá popsat. Fakt hnusně! Ale ruka už je v pohodě, to musím uznat..

No a teď jsem zase na svobodě. Díky Merlinovi za to, že mám Fi. Jinak bych asi neprošla do páťáku.

Diskusní téma: Můj třetí domov - Ošetřovna

Titulek: <3 Vložil: Alice Datum: 14.02.2016

Krásný zápis jako vždy, což mi připomíná, že bych mohla zase něco sepsat :) A jsem ráda, že se jí Marry zase nebojí :D

Titulek: Re: <3 Vložil: Marry Datum: 14.02.2016

Jo, to bys mohla :) Znáš Marry.. jednu chvíli se bojí a jednu ne :D

Titulek: . Vložil: E.Prior Datum: 14.02.2016

Jak boží!
Btw. už visí na zdi ;)

Titulek: Re: . Vložil: Marry Datum: 14.02.2016

Děkujů ^^

Přidat nový příspěvek