Noční můry, zvířata a injekce

21.06.2015 12:40

ČTVRTEK

Nedalo se spát. Měla jsem totiž noční můru... A jakou ? Vracela jsem se pozdě večer domů a už u branky jsem zaslechla ženský výkřik a potom mužský. Rychle jsem odemčela dveře a vletěla do obýváku. Tam ležela mamka... Vůbec se nehýbala... Byla mrtvá... A zakuklený muž mířil hůlkou na taťky, který řval bolestí a házel s sebou. Nejspíš Cruciatus. Jednou mi o ní totiž řekl a nejspíš mi to zůstalo v paměti. Probudila mě něžná ruka specialistky. Byla jsem celá zpocená a tak mi donesla jiné pyžamo. Dostala jsem za úkol přiřadit různé lidi z mého okolí ke zvířatům. Bylo mi trochu líp, ale pak se objevil zakuklenec. Stál u dveří a v ruce tiskl hůlku. Specialistka mi proto šla pro nějaký lektvar. Vůbec se jí nelíbilo, že mám zase halucinace. Odmítala jsem jej. Nemám ráda lektvary od té doby, co jsem každý rok ležela na ošetřovně a cpali je do mě. A začala vyhrožovat.

Nakonec stejně tu injekci nedonesla.

PÁTEK

Opět ta stejná noční můra. Neměla jsem chuť jíst a nechtěla jsem ani pít. Začala proto vyhrožovat tím, že mi asi budou muset začít dávat umělou stravu.

A tak jako tak zase nic. Večer už nechtěla, abych se potila a křičela ze spaní. Nabídla mi lektvar a nebo tabletku. No hádej, co jsem udělala. Nechtěla jsem si vzít nic. A navíc od ní. Přišla s hůlkou ruce a znehybnila mě. Byla jsem vyděšená. Nechtěla jsem žádnou zatracenou injekci ! Naštěstí v pravý čas se mé tělo uvolnilo.

SOBOTA

Musím přiznat, že jsem se skutečně dobře vyspala. Žádné probouzení během noci a žádné propocené pyžamo. Když jsem se vzbudila, naštěstí ještě nebyla v mém pokoji. A tak jsem jen zamyšleně koukala do stropu. Když přišla a začala mluvit o tom, jak nejím, otočila jsem se k ní zády. Nechtěla jsem poslouchat nějaké žvásty. Problém byl, že už mi opravdu začaly křeče v břiše, jak řekla.

Když ale řekla, že dnes bude psát taťkovi o mém stavu, že nemůžu mít návštěvy kvůli mému chování a že je smutné, když jsem taťkovi slíbila, jak budu statečně bojovat, uvědomila jsem si to. Slíbila jsem to a já svoje sliby plním. A i tenhle splním. Předtím jsem si to neuvědomila, ale teď už budu bojovat !

Během jídla jsem se zeptala, jak to vypadá s tím sešitem, co jsem jí vyplňovala. S těmi zvířaty. Donesla to a začala říkat, co které zvíře znamená a jestli mi to sedí. Podle ní na mě moc nesedí pes, protože psí lidé nemají problémy s autoritou. Ale to ostatní mi na mně sedělo. Pak začala s kočkou (Jen), koněm (Fi). U nich mi to celkem sedělo. Ale nevím, jak by se zařadily ony.

K medvědovi jsem nejspíš chybně zařadila Thorinsona a tam jsme myslím skončili. Nebo říkala ještě něco, ale teď si nevybavím co. Každopádně už zase nastal čas spánku a já se rozhodla, že když už teda "bojuju", vezmu si teda tabletku.

Ještě mě ale zajímalo, za jaké zvíře mě má ona. Říkala, že nejspíš někoho z ptactva. Už to mě překvapilo. A pak řekla, že se ke mě hodí havran. To bylo ještě větší překvapení.

Celkem mi to sedí. Takže jsem nejspíš havranopes. Nebo snad psohavran ?

No nic... Už mi padá hlava a chci se trochu vyspat.

Dobrou *nakreslený usmívající se smajlík*

Vaše reakce :-)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek